MOLPay Customer Service

Razer Merchant Services ialah penyedia perkhidmatan pedagang terkemuka di Asia Tenggara yang menghubungkan jenama antarabangsa kepada pengguna di seluruh rantau sejak 2005.

Kami membantu pelanggan kami untuk bertapak di pasaran Asia Tenggara melalui rangkaian penuh kaedah pembayaran alternatif kami seperti perbankan dalam talian, tunai di 7-Eleven (Razer Cash), e-dompet dan banyak lagi. API tunggal kami berfungsi sebagai penyambung untuk pelanggan menjangkau semua pengguna di seluruh Asia Tenggara.

Pada 2018, kami menjadi sebahagian daripada Razer Inc, jenama gaya hidup terkemuka dunia untuk pemain dan penyedia perisian dan perkakasan berprestasi tinggi.

Semua perkhidmatan kami mematuhi piawaian keselamatan data global tertinggi – Industri Kad Pembayaran: Pembekal Perkhidmatan Standard Keselamatan Data (PCI DSS) Tahap 1, dan juga, Akta Perkhidmatan Kewangan Malaysia 2013. Kami juga mencapai salah satu nisbah transaksi pertikaian terendah dalam industri pembayaran dalam talian. (merchant.razer.com)(enginethemes.com)

MOLPay Hotline / Call Center:

Berikut adalah call centre MOLPay malaysia:

MOLPay Social Media:

Berikut adalah akaun media sosial dari MOLPay :

Leave a Comment