Sarawak Energy Customer Service

Sarawak Energy Berhad (Sarawak Energy), adalah kedua-dua syarikat pembangunan tenaga dan utiliti elektrik bersepadu menegak dengan visi untuk mencapai pertumbuhan mampan dan kemakmuran untuk Sarawak dengan memenuhi keperluan rantau ini untuk tenaga boleh diperbaharui yang boleh dipercayai. Dengan tenaga kerja pelbagai disiplin yang terdiri daripada kira-kira 4,500 pekerja, Sarawak Energy memberi perkhidmatan kepada lebih 630,000 pelanggan di seluruh Negeri.

Membina asas kukuh selama hampir 100 tahun sebagai syarikat utiliti yang berkesan, Sarawak Energy mengambil langkah berani untuk menyokong transformasi Sarawak dalam wawasannya untuk menjadi sebuah negeri maju menjelang tahun 2030. Selaras dengan peranan dan tanggungjawab kami yang lebih luas, Sarawak Tenaga telah memulakan perjalanan transformasi besar-besaran sejak 2010, untuk maju daripada syarikat utiliti tradisional kepada sebuah syarikat moden dan tangkas.

Semasa Sarawak Energy berusaha untuk kecemerlangan, kami telah memperoleh pengesahan luar yang berprestij terhadap pencapaian kami melalui memenangi pelbagai anugerah kebangsaan dan antarabangsa. (facebook.com)

Table of Contents

Sarawak Energy Hotline / Call Center:

Berikut adalah call centre Sarawak Energy malaysia:

Sarawak Energy Social Media:

Berikut adalah akaun media sosial dari Sarawak Energy:

Leave a Comment